Mi az ARANYSZÁMLA?

A Magyar Aranykereskedő Zrt. saját szolgáltatása, mely elérhető cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. A befektetési aranyszámla egy olyan számla, amin aranyat tartunk. Nem összekeverendő a bankszámlával, mert ott pénzt tartunk. Az aranyszámlán levő arannyal azonnal kereskedni lehet. Azonnal adás-vétel történhet, ha úgy szeretnéd. Az aranyszámlán levő arany 24K, azaz színarany. Pontosan olyan finomságát tekintve, mintha csomagolt befektetési aranyat vinnél. Az aranyszámlán történő kereskedés kizárólag telefonos belépést követően történik. Azaz, ahhoz, hogy vásárolj először rendelkezned kell egy szerződéssel, melyet a Magyar Aranykereskedő Zrt. kollégái készítenek el neked. A szerződés elkészítése során, a személyes adatok megadása után meg kell határozni két állandó, a tranzakciókhoz szükséges tényt. Kell egy telefonszám, és egy hat számjegyből álló PIN-kód a sok más adat mellett. Kizárólag az tud belépni és tranzakciót folytatni telefonon, vagy személyesen, aki igazolta magát, és aki ezeknek az adatoknak a birtokában van. Ez az adás-vétel rész. Az eladásról minden esetben vételi jegyet állítunk ki, a vételről pedig számlát. Ezért nagyon fontos, hogy minden adat pontosan szerepeljen. A bankszámlaszám is. A vételi jegyen és számlán a Befektetési Arany Kft. szerepel, aki nem más, mint a Magyar Aranykereskedő Zrt. kapcsolt vállalkozása.

Mégis mi a különbség a fizikai arany és a befektetési arany között, igaz?

Nos, az aranyszámlán levő arany is fizikai arany, de itt mi őrizzük a megvásárolt arany mennyiséget, míg a befektetési aranytömb esetén, ha megvásárolod hazaviheted. Ekkor pedig Te őrzöd. Fizikai aranytömb esetén meghatározott tömb kiosztások léteznek, míg az arany számlán – egész grammokból – annyit vásárolsz, amennyit szeretnél. Az aranyszámlára vásárolt arany ára kedvezőbb, mint a csomagolt befektetési aranyé. Így a legkedvezőbb áron lehet, akár kis összegű vásárlásokkal is arany befektetést felépíteni. Fedezetként a befektetési célú aranyszámlán finomítóban tárolt aranytömbök szolgálnak. Ahogy már fentebb is írtam az aranyszámlán lévő arany 999.9 ezrelék (24K) finomságú nemzetközileg elismert minőségű arany. A Magyar Aranykereskedő Zrt-nél vásárolt aranyszámlára vásárolt arannyal kizárólag itt tudsz kereskedni.

Minden esetben valós aranyat vásárolsz! Ezért, lehetőség van bármikor kézzel fogható befektetési aranytömbökben kivenni. A tömböket a világ minden táján megvásárolják tőled. Szeretnél aranyszámlát nyitni? Vagy eladni szeretnél aranyat a számládról? Keress minket bizalommal: (mobiltelefon: +36 20 975-0846 ; e-mail: info@befektetesi-arany.com)

Aranyszámla előnyei – arany befektetés aranyszámlán

 • A legkedvezőbb áron megvásárolható fizikai arany,
 • az arany alapon vezetett számla kiemelkedően jó befektetési lehetőséget kínál.
 • Az eladási és vételi ár között a legkisebb a különbség, így a legnagyobb a nyeresége.
 • Arany befektetését a Magyar Aranykereskedő Zrt. biztonságosan és díjmentesen tárolja, így Önnek nincs gondja és plusz felmerülő kiadása az őrzéssel kapcsolatosan.
 • A bankban elhelyezett pénztől eltérően, az Ön aranya nem adható kölcsön, így a vagyonvesztés teljesen kizárt.
 • Az aranyalap fizikai aranyfedezetet nyújt az arany alapon vezettett számlákra.
 • A megvásárolt arannyal saját maga rendelkezik, mivel fizikai arany, 10 gramm feletti mennyiségnél kérheti tömbösített, hitelesített, lezárt, csomagolt kiszerelésben történő átadását is az aranyszámla szerződés feltételeivel.
 • Minden megvásárolt tételről számlát állítunk ki, így az Ön tulajdonjoga és rendelkezési joga a számlán tartott arany befektetés felett megkérdőjelezhetetlen és korlátok nélküli – szemben a bankba helyezett pénzzel – ez nem adható kölcsön, így a vagyona teljes biztonságban van.
 • A vételi árfolyamon garantáljuk a számlán tartott arany visszavásárlását, a vételi árunk a világpiaci aranyár 98,5 százaléka.
 • Az általunk kínált aranybefektetés nagyon likvid megoldás. A vételárat azonnal átutaljuk így a jóváírás 5 percen belül megtörténik.
  Számlavezetési díj: 0,00 Ft
  Adás vétel tranzakciós díja: 0,00 Ft
 • A befektetési aranyat a Magyar aranykereskedő Zrt. megbízásából, a Befektetési Arany Kft. értékesíti. A megvásárolt arany visszavásárlását a Magyar Aranykereskedő Zrt. garantálja.

Letölthető szerződések

Általános Szerződési Feltételek

Befektetési célú aranyszámla szerződés

Hol tudom megnézni az egyenlegemet? 

(HA MÁR VAN ARANYSZÁMLÁD, vagy most szeretnél) Az aranyszámládra történő belépéshez kattints alább a számla belépés gombok egyikére és kövesd az alatta lévő bemutató képek lépéseit. 

Kattints a számla belépés gombra, és lépj be aranyszámládra az alábbiak szerint.

HA még nincs fiókod: Írd be a felhasználónévhez az e-mail címed, és kattints az elfelejtett jelszóra. Ekkor kapsz egy e-mailt, melyben egy ideiglenes jelszó lesz. Azzal már be fogsz tudni jelentkezni. Azaz e-mail, majd alatta az ideiglenes jelszó. Ekkor jön egy SMS (bizony, többlépcsős azonosításunk van), ha ezt is beírod, akkor már bent is vagy a fiókodban. A saját aranyszámládban. Persze itt még nem ér véget a történet. VÁLTOZTASD meg az ideiglenes jelszót! Kattints, a „fiókom” feliratra. Ha ezzel is kész vagy, kezdd elölről. Nézd a postafiókot is, és a telefonodat is. Lépj be újra az e-maileddel, és már a megváltoztatott jelszavaddal. SMS is jön!

HA már van fiókod: Írd be az e-mail címed, írd be a jelszavad. Ezt követően kapsz egy SMS-t, az általad megadott telefonszámra, melyben egy hat számjegyű kódot találsz. Ezután már bent is vagy a számládban.

  aranyszámla belépésaranyszámla sms kód 

Gondolkodj hosszú távon az aranyszámlában. Egyszerűen kezelhető, látványos befektetés, akár egy gramm befektetési számla arany megvásárlásával. Melyik az a befektetés, ahol amit ma megveszel, akár egy héttel később már eladhatod? Na igen, a befektetési aranyszámla. A Magyar Aranykereskedő Zrt. garanciát vállal minden grammra így maximális biztonságban, 999.9 arany fedezettel nyújt segítséget mindenkinek, aki befektetési aranyszámlán szeretne takarékoskodni. A számládról közvetlenül a saját felületeden keresztül nem lehetséges tranzakciót folytatni! Amennyiben adás-vételt szeretnél kezdeményezni várunk személyesen a Magyar Aranykereskedő Zrt. és Befektetési Arany Kft. székhelyén, 1137 Budapest, Vígszínház u. 5.-ben, vagy hívj minket a 0620-975-0846-os számon. Az aranyszámla titkosított ( https ) protokoll alatt működik ugyanúgy, mint a banki rendszerek.

A most következő kép megmutatja mit fogsz látni sikeres belépés után. Nem is bonyolult, igaz? Látod az aktuális egyenlegedet, és az aktuális vétel és eladási árat. 

aranyszámla adatok